kop

Agenda Jeugdwerk

Clubavonden juni en juli

Ook in deze maanden zijn er weer gezamenlijke Bijbelstudieavonden voor de club en 18+. De clubavonden vallen op 5 juni, 19 juni, 3 juli, en de laatste van dit seizoen is op 17 juli.
De deur van BarGezellig staat open vanaf 19:30 uur en om 19:45 uur willen we beginnen. Op 5 juni en 3 juli willen we ook eerst gezellig wat gaan eten met elkaar om 18:00 uur. Eet je mee? Geef je dan even op bij Maaike.

Beste jeugdigen,

Nog voordat de leiding bij elkaar is gekomen mogen we jullie al op deze wijze mededelen dat er natuurlijk ook dit jaar een jeugdweekend georganiseerd wordt.
De bedoeling is dat we het weekend van 6 tot en met 8 september naar zeeland zullen gaan voor weer een hele fijne tijd met elkaar.
Noteer jij hem ook alvast in je agenda? De persoonlijke uitnodiging en dergelijke volgen natuurlijk nog.
Groetjes en euh, save the date hè
6, 7 en 8 september!!!

Vliegende Speeldoos

We zijn heel blij dat we, na het succes van de voorstelling Jona, nu opnieuw de Vliegende Speeldoos mochten uitnodigen, dit keer met de voorstelling Esther.
Op zaterdag 5 oktober zal de kapel weer in het teken staan van dans, muziek, zang, theater en plezier. Het zou fijn zijn, als er weer veel kinderen meedoen, dus zegt het voort.