kop

Agenda Jeugdwerk

Nieuwjaarsgourmetten

Zaterdag 11 januari worden de kabels weer aangesloten. De ruimte omgetoverd, tafels en stoelen bij elkaar gezocht, de juiste opstelling gemaakt en de bakplaten met hun gezellige pannetjes ingedeeld.
De uien, champignons, paprika en andere ingrediënten zullen worden bereid en het kalf geslacht. Kortom, alles wordt weer uit de kast gehaald voor de traditionele gourmetavond. En dit keer geheel voor de jongeren van Bar Gezellig. Jong en oud komen bij elkaar om de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, onder het genot van een heerlijke maaltijd, naar elkaar uit te spreken. Vanaf 18:30 uur kan ieder zijn jas een veilige plek gaan geven, waarna we rond de klok van 19:00 uur met elkaar aanschuiven en de maaltijd kunnen aanvangen.

De spiksplinternieuwe zondagmiddagclub!
Speciaal voor de jongeren van 11-15 jaar (vanaf de Bijbelklas) presenteren wij: de vernieuwde club! Voortaan één keer per maand op de eerste zondag van de maand na de ochtenddienst. En niet alleen het tijdstip is veranderd… we steken de club in een heel nieuw jasje! 5 januari 2020 beginnen we met een spetterende, frisse start. Wat gaan we doen? Nee, we gaan niet alle overgebleven vaat van oudejaarsavond afwassen. Maar wat dan wel? Eerst gezellig even wat eten met elkaar. Daarna gaan we een aantal verschillende spelletjes spelen. En natuurlijk gaan we het ook hebben over de Heere God. Nou ja, ‘natuurlijk’… Waarom eigenlijk?
Ook benieuwd? Kom dan 5 januari 2020 om 12:00 uur naar Bar Gezellig en neem ook gerust een vriend of vriendin mee. Uiterlijk om 14:30 uur zijn we klaar. Oh, en voordat je denkt dat je van ons af was, vergeet niet je Bijbel en die mooie afwasborstel mee te nemen.
Heb je vragen? Kom lekker even babbelen, of mail, bel, sms of app gerust!
Tot 5 januari! Kun je niet komen, meld je dan even af. Heb je een allergie, laat het even weten i.v.m. eten. Groetjes, Hennie en Maaike
18+ clubavonden

In januari zijn er twee avonden voor de 18+ om met elkaar te zingen, bidden en de Bijbel te bestuderen. Deze avonden zijn op 8 en 22 januari. (Let op: dit keer dus niet op de eerste en derde woensdag van de maand, aangezien de eerste woensdag op nieuwjaarsdag valt!) De deur van Bar Gezellig staat open vanaf 19:30 uur en om 19:45 uur willen we beginnen.

Kindermiddag

Zaterdagmiddag 11 januari zal er weer een kindermiddag gehouden worden. Vanaf 12:00 uur zijn de kinderen welkom, om 12:15 uur gaan we dan eerst eten met elkaar, wat zingen, luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Om 15.30 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Uiteraard krijgen de kinderen voor deze middag weer een persoonlijke uitnodiging.