kop

Agenda Jeugdwerk

18+ clubavonden

Ook in december komen we met de 18+ graag samen om met elkaar te zingen, bidden en de Bijbel te bestuderen. Deze maand zijn er twee clubavonden: op 4 en 18 december. De deur van Bar Gezellig staat open vanaf 19:30 uur en om 19:45 uur willen we beginnen.
Er is nagedacht over een andere opzet voor de jongerenclub. Die gaat vanaf januari 2020 van start (zie hieronder). Tot die tijd zijn jullie ook bij de 18+ van harte welkom!

Vernieuwde club!

Speciaal voor de jongeren van 11-15 jaar (vanaf de Bijbelklas) presenteren wij: de vernieuwde club! Voortaan één keer per maand op de eerste zondag van de maand na de ochtenddienst. En niet alleen het tijdstip is veranderd… we steken de club in een heel nieuw jasje! Maar wat voor jas, dat hoor je nog. Je ontvangt deze maand nog een uitnodiging. 5 januari gaan we van start! Jij komt toch ook?
Voor vragen kun je terecht bij Hennie den Hertog of Maaike Tent

Inloopavond op locatie

Dit jaar gaan de Bar Gezellig jongeren een waar Sinterklaasfeest beleven! En wel bij de fam. Van der Burgh thuis. Zaterdag, 7 december worden de gasten verwacht in de huiskamer op de Gouwsluisseweg 55 te Alphen aan den Rijn. Het heerlijk avondje zal aanbreken rond de klok van 20:00 uur, waar voor ieder een hoop gezelligheid staat te wachten.
Wat moet je doen om mee te helpen aan een geslaagde avond. Jou aanwezigheid en... een echt origineel cadeau van € 5,- voor een ander Bar Gezellige jongere. Wie weet, waar jij mee naar huis gaat aan het eind van de avond?! Kom, en neem vriend en vriendin mee!!

De laatste inloopavond van dit jaar!!

.... maar natuurlijk niet van het seizoen. Nee, 21 december 2019 hopen we het oude jaar mooi te mogen afsluiten met een hoop gezelligheid, zoals we dat al jaren mogen doen op een inloopavond. Een avond, waar jong en oud met elkaar samen mogen komen om: te kletsen, spelletjes te doen of gewoon lekker te relaxen. We wensen jullie Gezegende Kerstdagen en een Bar Gezellig 2020 met elkaar toe!